Tvrtka SIG SISTEMI d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 2010. godine. No, iskustvo u bojama i lakovima seže od davne 1990. godine.

Našu tvrtku odlikuje činjenica da su SIG SISTEMI d.o.o. jedna od rijetkih u ovoj branši koja ima uspješnu direktoricu, ujedno i profesionalnog unutarnjeg dizajnera. Zbog toga kod nas, osim standardnih boja i lakova, imamo i vrlo posebne boje, ali i vrhunske štukature, o čemu možete više čitati na stranici s proizvodima.

Uostalom, ako nas posjetite u našim prostorima, možete se i sami uvjeriti kako izgledaju vrhunske boje i lajsne koje krase naše zidove. I porazgovarati o tome s našom šeficom Silvijom ili posjetiti njenu stranicu: www.sigdizajninterijera.hr.

Mnogi od Vas upoznali su Maria i Gorana, naše kolege na terenu, a još više Vas se upoznalo s našim djelatnicima u maloprodaji. Janko je ne samo da su dobar trgovac, već je još bolji stručnjak koji će Vas rado savjetovati o primjeni proizvoda koje kupujete, s posebnim naglaskom na dekorativne tehnike. A ako Vas zanima veleprodaja, za miješanje boja javite se kolegi Anđelu.

Kao šlag na kraju, tu je i mali odjel administracije, koje vodi naša "veteranka" Suzana, a koju svi naši dugogodišnji kupci izvrsno poznaju i kojoj se uvijek možete javiti s povjerenjem. Za sve ostalo tu je Hrvoje koji iz daleka vodi brigu o našem webu.

Stoga ako vam trebaju boje i lakovi za industriju, interijer ili eksterijer, aute, motore ili traktore, te sav prateći pribor, dođite k nama i naučite nešto novo.

Za sve naše proizvode imamo tehničku podršku na terenu.