Budite kreativni sa novim 3D zidnim oblogama od Orac Decor-a

3D zidna obloga s ponavljajućim dizajnom je u trendu, dodaje dodatni dizajn i dimenziju vašem prostoru te stvara širok spektar mogućnosti za personaliziranje vašeg interijera. Zbog toga je Orac Decor® uveo 3 varijante, koje je dizajnirao Orio Tonini, kako bi na svoj način izrazili svoj stil i osobnost ,a sve to uz povoljnu cijenu. Pomoću 3D zidnih profila možete stvoriti neočekivano razigrani efekt. Vaš zid ili strop postat će umjetničko djelo. 

Pokrijte kompletan zid ili instalirajte kao oblogu ili detalj  da biste prazan zid pretvorili u neodoljiv i privačan. Možete ih koristiti i za poboljšanje elemenata interijera, poput šanka, uzglavlja ili recepcije!

Tri profila vrlo su kvalitetna, jednostavna za ugradnju i izrađena su od održivih materijala kako biste u njima mogli uživati godinama koje dolaze. Osim toga, imaju dokazana toplinska i zvučno izolacijska svojstva.

- Budite kreativni s 3D zidnim oblogama

3D zidni profili su višenamjenski: možete pokriti cijeli zid ili strop da bi se stvorio apsolutni wow efekt ili ugradite profile kao moderne oplate. Postignite divan efekt u svakoj sobi, od prekrasnih zidova atrija i lobija do funkcionalnih površina za kuhinje i toalete. Ploče se također mogu koristiti kao okvir vrata ili se koriste u namještaju i elementima u sobi, poput vrata ormarića, uzglavlja, recepcija ili elegantnog šanka.

- Kombinirajte našu 3D zidnu oblogu s kreativnom rasvjetom, rezultati su spektakularni. Međusobna interakcija svjetla i reljefa unosi u sobu najdinamičniju osobnost, svjetlost poboljšava profile i obrnuto. Ova kombinacija stvara atmosferu na najprofinjeniji i arhitektonski zanimljiv način. I ovdje su mogućnosti beskrajne!

- Pametan dizajn

3D zidni profili dizajnirani su na takav način da se lako montiraju i zahtijevaju što malo dodatne završne obrade.

- Nevidljive točke povezivanja

Orac Decor® 3D zidni profili mogu se beskonačno povezivati, omogućujući vam da prekrivate kompletan zid bez da se vide spojevi. Postavite profile zajedno i više ne možete razlikovati gdje neki komad započinje ili završava. Oni se međusobno savršeno spajaju i stoga su idealno prikladni za stvaranje impresivnog zida i / ili stropa.

Gotove bočne strane

Stranice smo lijepo obradili, što znači da u praksi možete objesiti profil na zid i više se ne morate brinuti zbog lijepog završetka. Također vam omogućuje postavljanje dva profila jedan nasuprot drugog bez potrebe za dodatnim ljepilom za fugiranje između: uštede vremena i u trenutku lijep izgled !

 

Pozitivna termička i zvučna svojstva

Orac Decor® 3D zidna obloga ima pozitivne akustičke i toplinske učinke. Apsorbira do 25% zvukova , a ima i toplinska svojstva koja su usporediva sa standardnim izolacijskim pločama iste debljine.

 

Akustična izvješća i akustički certifikat  dostupni su na zahtjev

Jednostavan za instalaciju

Orac Decor® 3D zidne prekrivne profile lako se postavljaju.

Preuzmite priručnik ovdje: https://www.oracdecor.com/media/wysiwyg/assets/cms/ORAC_UM403-404-405_inst.instr._wainscoting.pdf